Το εστιατόριο βρίσκεται στην Αιγύπτου 3 στα Λαδάδικα. Σε ένα από τα πιο κεντρικά μέρη της Θεσσαλονίκης. Η περιοχή είναι προσβάσιμη με όλα τα λεωφορεία του κέντρου, ενώ αν έρχεστε με αυτοκίνητο μπορείτε να εξυπηρετηθείτε από το parking στη πλατεία ελευθερίας.

Παρόλο που αγαπάμε πολύ τους μικρούς μας φίλους η είσοδος στον εσωτερικό χώρο του εστιατορίου απαγορεύεται λόγω υγειονομικών περιορισμών. Σε περίπτωση που θελήσετε να έρθετε με το κατοικίδιο σας θα μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε βεβαίως στον εξωτερικό χώρο του εστιατορίου.

Το κατάστημα δέχεται επισκέπτες ακόμα και χωρίς κράτηση, παρόλα αυτά καλό θα ήταν για τις ημέρες από τη Πέμπτη έως τη Κυριακή να κάνετε τη κράτηση σας προκειμένου να εξυπηρετηθείτε καλύτερα. Υπάρχει δυνατότητα κράτησης τόσο ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας μας όσο και τηλεφωνικά στα τηλέφωνα που θα βρείτε παρακάτω.

Η κράτηση σας θεωρείται άκυρη μετά το πέρας της μισής ώρας εάν και εφόσον δεν έχει γίνει ενημέρωση προς το κατάστημα.

Το κατάστημα εξυπηρετεί take-away καθόλη τη διάρκεια του ωραρίου, δηλαδή από τις 13:00 έως τις 00:00. Ενώ για delivery εξυπηρετούμε μέσω της πλατφόρμας της Wolt & Efood από τις 13:00 έως τις 23:00.

Μπορείτε να πληρώσετε με όποιον τρόπο εσείς επιθυμείτε, είτε με μετρητά είτε με τη χρήση κάρτας. Να σημειωθεί μόνο πως δεν γίνονται δεκτές πληρωμές μέσω καρτών American Express & Diners.